Vanligvis går det ca 2-5 dager fra du sender pakken til vi mottar den på lageret vårt. Vi behandler returen så fort som mulig og tilbakefører pengene til deg samme dag, eller maks 2 dager etter at vi har mottatt pakken fra deg.
Alt etter hvilken betalingsmetode du har brukt ved bestilling, vil det gå ca 1-2 hverdager til pengene er tilbake på konto. I noen tilfeller hvor det er betalt med kredittkort kan det ta litt lengre tid før det registreres på kortet/konto.