Det er let og simpelt at returnere.


Se en kort video om hvordan du returnerer her.


Eller læs her hvordan:


1. Køb en billig returlabel på vores hjemmeside. Den finder du ved at skrive returforsendelse i søgefeltet i toppen af skisport.dk. Eller find den her.

 

Når du har bestilt den, modtager du herefter den købte returlabel på e-mail indenfor 24 timer (hverdage).

 

2. Herefter skal du selv printe den, sætte den på pakken og aflevere pakken hos en af PostNords postbutikker/pakkeshops.

OBS: Husk at få kvittering for at du har indleveret til PostNord, da de ellers ikke vil yde erstatning i tilfælde af, at din pakke bliver væk. Uden kvittering kan en pakke ikke efterlyses/erstattes.


Pengene tilbageføres automatisk til det kreditkort, som ordren er betalt med, det gør vi af sikkerhedsmæssige årsager, for at undgå svindel. Indenfor 2 hverdage efter vi har modtaget pakken fra dig er pengene tilbageført.


Husk at vedlægge retur/bytteseddel eller ordrenummer med i pakken, så vi ved, hvilken ordre der er tale om, når vi modtager den.


Har du ikke retur/byttesedlen, så har du også fået den på mai, har du fået pakken som gave, så kan du få den af gavegiveren/den person du har fået pakken af, han/hun har også har fået retur/byttesedlen på mail.

__________________________


Ønsker du ikke at benytte dig af vores billige returlabel, så må du også gerne selv sende den retur til os på adressen:


Skisport.dk

Damvej 114

8471 Sabro


Sender du selv retur, uden brug af vores returlabel, så er vores råd til dig er at du bør sende varerne til os som en pakke. Bliver pakken væk i posten kan den spores via pakkenummeret. Sender du varer til os som brevpost og bliver brevet væk har hverken vi eller PostNord mulighed for at spore hvor pakken er og så er den heller ikke forsikret, hvilket den er med vores returlabel.