Det er let og simpelt at bytte til andre varer. Du kan læse her hvordan du gør:

Returnering:

1. Påbegynd din returnering her.
  2. Log ind med dit ordrenummer samt den mailadresse du brug til ordren
  3. Registrer den/de varer du ønsker at returnere og bekræft dernæst
  4. Herefter kan du lave din returlabel
  5. Print denne og tape på pakken du skal returnere
  6. Denne indleverer du ved din nærmeste PostNord posthus/pakkeshop

Køb af byttevare:

1. I mellemtiden finder du og tilføjer den ny størrelse/vare til indkøbskurven
  2. Gå derefter til indkøbskurven og vælg "betal med betalingskort"
  3. Når du når til fragt trinnet, vælger du en af fragtmetoderne nederst under overskriften "Ombytning".
  4. Gennemfør nu ordren
  5. Vi fører penge tilbage for det du returnerer, når dette er tilbage på vores lager, hvorefter du får besked om dette

Ved brug af denne returlabel, gør vi opmærksom på, at der modregnes 35 kr, ved returnering af penge fra din ordre.