Det er let og simpelt at bytte til andre varer.

Se en kort video her, om hvordan du bytter:

Eller læs her hvordan:

1. Lav en ny ordre i shoppen på den/de varer du ønsker at i stedet.

Sammen med den/de nye varer du ønsker, skal du også bestille en returlabel, som du finder ved at skrive returforsendelse i søgefeltet i toppen af www.skisport.dk/skishop. Eller find den her.

Ved at du bestiller en billig returlabel sammen med den/de nye varer, så har vi allerede printet den ud for dig, så du ikke selv skal gøre det og kun skal på posthuset 1 gang. Hør mere om det i videoen i toppen.

Ved checkout under betalingsforløbet vælger du den markering, som hedder "Ombytning". Derved sendes den ny ordre fragtfrit til dig (hvis du vælger privatpakke uden omdeling eller erhvervsadresse).

Ved at bytte på denne måde, hvor du selv skal lave og betale for en ny ordre, så får du dine nye varer hurtigere, og de er reserveret til dig så snart du har afgivet ordren, på den måde er vi sikker på, at det du ønsker ikke bliver udsolgt, samtidig har du mulighed for at få varen allerede dagen efter.

2. Når den nye pakke kommer til dig, så bruger du returlabelen, som vi har printet ud og lagt med din pakke. Labelen sætter du på pakken med de ting du vil bytte og afleverer derefter hos en af PostNords postbutikker/pakkeshops.

OBS: Husk at få kvittering for at du har indleveret til PostNord, da de ellers ikke vil yde erstatning i tilfælde af, at din pakke bliver væk. Uden kvittering kan en pakke ikke efterlyses/erstattes.

Pengene tilbageføres automatisk til det kreditkort, som ordren er betalt med (det gøres af sikkerhedsmæssige årsager, så der ikke kan ske svindel), indenfor 2 hverdage efter vi har modtaget pakken fra dig. I tilfælde af, at de nye varer du har byttet til ikke passer eller er som ønsket, så kan du sagtens sende det hele tilbage i samme kasse/pose på en returlabel.

Husk at vedlægge retur/bytteseddel eller ordrenummer med i pakken, så vi ved, hvilken ordre der er tale om, når vi modtager den.

Har du ikke retur/byttesedlen, så har du også fået den på mail, ellers har gavegiveren den (hvis du har fået den som gave).

Vi sætter en stor dyd i at lave en hurtig ombytning for dig.

______________________

Ønsker du ikke at benytte dig af vores billige returlabel, så må du også gerne selv sende den retur til os på adressen:

Skisport.dk

Damvej 114

8471 Sabro

Sender du selv retur, uden brug af vores returlabel, så er vores råd til dig er at du bør sende varerne til os som en pakke. Bliver pakken væk i posten kan den spores via pakkenummeret. Sender du varer til os som brevpost og bliver brevet væk har hverken vi eller PostNord mulighed for at spore hvor pakken er og så er den heller ikke forsikret, hvilket den er med vores returlabel. Husk at få en kvittering ved aflevering, hvis du selv vælger at sende den retur.