Som noget nyt kan du vælge betalingsmetoden MobilePay Checkout. Ved denne betalingsmetode går du direkte til betaling for at gøre bestillingsprocessen hurtigere.

Med denne betalingsmetode vælger systemet automatisk Privatadresse uden omdeling som fragt. Uden omdeling betyder at pakken sendes til det nærmeste posthus/pakkeshop i forhold til din adresse.

Din adresse hentes direkte fra oplysningerne i din MobilePay app.