Skisport.dk har 103 % prisgaranti. Det betyder at du betaler den bedste pris hos os.

Hvis du finder en identisk vare billigere hos en anden forhandler, så machter vi prisen og giver 3 % ekstra.

Har du købt en vare hos, men fundet den billigere et andet sted dagen efter så har du op til 14 dage til at kontakte os

og gøre brug af din prisgaranti.

Send en mail til os med dit ordrenumre og dokumentation for at du har fundet varen billigere et andet sted.

Sådan gør du hvis du skal anvende prisgaranti:

1. Vælg den vare du ønsker at købe og gennemfør din bestilling.

2. I kommentarfeltet skriver du prisgaranti og som dokumentation vedhæfter du linket til den hjemmeside hvor varen er fundet billiger. (Se vilkår nedenfor)

3. Vi kontrollere linket og justere prisen så du får varen til den rigtige pris inden pengene hæves på din konto.

Du kan enten ringe til os på 87 300 634 (tast 1) eller skrive en mail til os på shop@skisport.dk inden du handler.

Vilkår:

• Det skal være varens totalpris inkl. fragt
  • Varen skal være på lager/kunne leveres hos den virksomhed du finder varen billigere- Prisgarantien gælder ikke outlettilbud, tids- og begrænsede mængder tilbud, samt åbningstilbud.
  • Varen skal være fra en dansk side.
  • Dokumentation skal tydeligt vise hvor varen kan købes, prisen og gyldighedsperioden.
  • Prisgarantien gælder kun på varer vi har i vores sortiment, ikke til specielt bestilte varer.
  • Prisgarantien gælder 14 dage efter dit køb.