Hvis du er bosat i Grønland eller på Færøerne, kan du nemt handle på Skisport.dk - og det er momsfrit.


Køb uden danske moms

Når du køber et produkt hos os, fratrækker vi momsen på 25 % fra din ordre.


Du skal altså ikke betale den lovpligtige danske moms på 25 %, som er medregnet i prisen på produkterne, når du køber fra enten Grønland eller Færøerne. Det endelige beløb, som du skal betale, kan ses på ordreoversigten, inden du går til betaling. Porto og forsendelse

Vi sender langt størstedelen af vores ordre med fly, og dette koster 300,00 DKK. Som regel er leveringstiden med fly kun et par dage. Prisen for forsendelse fremgår af ordreoversigten, som du finder lige inden betaling. Denne pris er vejledende. I fald vi ikke kan sende for 300,00 DKK vil vi kontakte dig inden vi sender din ordre.


I særlige og sjældne tilfælde sender vi ordrer med skib, hvis pakken eksempelvis er stor/tung (eksempelvis ski, skistave, skistøvler og store rejsetasker). Hvis du ønsker at købe disse produkter, er du velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice, der hurtigt og nemt vil finde den bedste leveringsmetode til dine behov og ønsker. Såfremt du køber et stort produkt, kan du med andre ord ikke være sikker på det er muligt at levere til dig for 300,00 DKK. Men vi hjælper altid gerne med en konkret pris inden du bestiller.


Yderligere spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar og vil meget gerne hjælpe kunder fra Grønland og Færøerne. 


Benyt chat-ikonet nederst i højre hjørne eller kontakt os på følgende:

+45 87 300 634

shop@skisport.dk